با تغییر الگوریتم Google و تغییر رفتار کاربر، قوانین و بهترین شیوههای طراحی مجدد وبسایت دائماً در حال تغییر هستند. با این حال، برخی از دستورالعملهای اساسی وجود دارد که میتواند برای ریدیزاین یا بازطراحی و راهاندازی وب سایت اعمال شود. اولین دستورالعمل تمرکز بر تجربه کاربر (UX) و نه فقط زیبایی شناسی است. یک وب سایت باید به راحتی قابل پیمایش بوده و سلسله مراتب واضحی از اطلاعات و جریان منطقی داشته باشد. دومین دستورالعمل این بوده که اطمینان حاصل شود که وب سایت پاسخگو و قابل دسترسی است. این بدان معناست که وب سایت باید برای همه دستگاهها از جمله تلفنهای همراه، تبلتها و دسکتاپها بهینه شود. همچنین باید با دستورالعملهای دسترسی به محتوای وب (WCAG) مطابقت داشته باشد.
یکی دیگر از قوانین مهم این است که تایپوگرافی را انتخاب کنید که به راحتی قابل خواندن و مرور باشد. طرح رنگ باید با نام تجاری مطابقت داشته باشد و از فضای سفید به طور موثر استفاده شود. در طول ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، بررسی سایت فعلی قبل از ایجاد هرگونه تغییر مهم ضروری است. هنگام بررسی اینکه آیا یک وب سایت را دوباره طراحی کنید یا نه، مهم است که سوالاتی مانند: آیا طراحی قدیمی به نظر میرسد؟ آیا تبدیل/فروش در حال کاهش است؟ آیا شکایاتی در مورد تجربه کاربر یا مسائل مربوط به طراحی وجود داشته است؟ را در نظر داشته باشید. قبل از شروع کار خلاقانه روی یک پروژه ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، داشتن یک برنامهریزی کامل ضروری است. یک برنامهریزی دقیق کمک میکند تا کار قابل مدیریت و لذت بخش باشد و در عین حال اطمینان حاصل شود که نتایج نهایی ارزش تلاش را دارد. در ادامه چند قانون و دستورالعمل کلی برای ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، را بررسی میکنیم:
- هدف وب سایت خود و مخاطبان هدف آن را درک کنید.
- وب سایت فعلی خود را برای شناسایی مناطقی که نیاز به بهبود دارند، بررسی کنید.
- روی ایجاد یک طرح بصری جذاب با ناوبری آسان تمرکز کنید.
- اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما سازگار با موبایل و پاسخگو باشد.
- وب سایت خود را برای موتورهای جستجو با استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و توضیحات متا بهینه کنید.
- ایجاد صفحات فرود جدید برای تمرکز بر تبدیل بازدیدکنندگان در پیشنهادات خاص.
- یک تیم اختصاصی از سهامداران برای نظارت بر فرآیند طراحی مجدد ایجاد کنید.
مزایای ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت چیست؟
طراحی مجدد وب سایت میتواند چندین مزیت را برای یک کسب و کار فراهم کند. اول، میتواند به ایجاد هویت برند منسجمتر در سراسر وبسایت کمک کند، که این امر به اعتمادسازی با مخاطبان و ارتباط مؤثرتر با آنها کمک میکند. دوم، ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، میتواند عملکرد سایت را بهبود بخشد و با افزودن ویژگیهای جدید که منجر به جذب مشتریان بیشتر میشود، تجربه کاربری بهتری را ارائه دهد. سوم، میتواند نتایج بهینهسازی موتور جستجو (SEO) را با اطمینان از به روز بودن وبسایت با بهترین شیوهها و عملکردهای طراحی وب بهبود بخشد.
طراحی مجدد وب سایت همچنین میتواند به کسب و کارها کمک کند تا در روندهای در حال تحول وب سایت به روز مانده و از رقبا جلوتر بمانند و فروش را با بهینهسازی دید آنلاین و جذب بازدیدکنندگان جدید و مشتریان بالقوه از موتورهای جستجو مانند Google و یاهو افزایش دهد. بهعلاوه، میتواند امنیت را با بهروزرسانی چشمانداز، مأموریت، ارزشها، خدمات و محصولات شرکت برای به دست آوردن مشتریان و بازدیدکنندگان بالقوه بهبود بخشد. سرمایهگذاری در ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، میتواند مشتریان یا مشتریان ایدهآلی را با ترکیب یک استراتژی سئوی همسو برای جذب بازدیدکنندگان جدید جذب کند. همچنین فرصتی برای عقب نشینی و نگاهی به برند به عنوان یک کل فراهم میکند. از اینرو کسبوکارها میتوانند اطمینان حاصل کنند که پایههای منسجمی را ایجاد کردهاند که مخاطبان خود را از لحظهی معرفی تا جدایی پس از همکاری با یکدیگر، کنار خود دارند. در نتیجه، سرمایهگذاری در طراحی مجدد وب سایت مزایای متعددی دارد. یک استراتژی طراحی مجدد که به خوبی اجرا شده است نه تنها کسب و کارها را به عملکردهای به روز مجهز میکند، بلکه با ایجاد یا بازیابی هویت آنلاین شرکت، افزایش دید آنلاین، کاهش هزینهها، برقراری ارتباط بهتر با مشتریان با استفاده از استانداردهای وب و سایر موارد، به افزایش درآمد کمک میکند.
به طور خلاصه، برخی از مزایای طراحی مجدد وب سایت عبارتند از:
- بهبود عملکرد سایت و زمان بارگذاری سریعتر
- نتایج بهتر بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
- افزایش تجربه کاربر و افزایش تعامل
- با روندهای در حال تحول وب سایت و بهترین شیوهها به روز بمانید
- افزایش فروش و درآمد از طریق بهبود طراحی و عملکرد
- امنیت بهتر برای محافظت در برابر تهدیدات سایبری
- ایجاد یا بازیابی هویت آنلاین شرکت شما
هر چند وقت یکبار یک وب سایت باید دوباره طراحی شود؟
تعداد دفعات ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، به عوامل مختلفی بستگی دارد و هیچ رویکرد یکسانی برای همه وجود ندارد. با این حال، به عنوان یک قانون کلی، کسب و کارها باید هر دو تا سه سال یک بار وب سایت خود را دوباره طراحی کنند. این به این دلیل است که دنیای دیجیتال به سرعت تغییر م کند و وب سایتی که سه سال از عمر آن میگذرد ممکن است قدیمی و برای کاربران جذاب نباشد. با این حال، برخی از کسب و کارها ممکن است به طراحی مجدد وب سایت خود نیاز بیشتری نسبت به دیگران داشته باشند. به عنوان مثال، اگر شرکتی اهداف تجاری خود را تغییر نام داده یا تغییر داده است، ممکن است نیاز به طراحی مجدد وب سایت خود داشته باشد تا این تغییرات را منعکس کند.
علاوهبر این، اگر طراحی یک وب سایت کاربر پسند نباشد یا در دستگاههای مختلف به خوبی کار نکند، ممکن است نیاز باشد که زودتر از هر دو تا سه سال یکبار ریدیزاین یا بازطراحی شود. برای کسبوکارها مهم است که وبسایتهای خود را به طور منظم ارزیابی کرده و تعیین کنند که آیا بر اساس عواملی مانند تغییر روند طراحی وب، بازخورد تجربه کاربر و اهداف تجاری به طراحی مجدد نیاز دارند یا خیر. زمان لازم برای ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، بسته به پیچیدگی و اندازه پروژه متفاوت است، اما ممکن است از مرحله شروع حدود 14 هفته طول بکشد تا راهاندازی شود.
در نتیجه، در حالی که هیچ جدول زمانی مشخصی برای طراحی مجدد وب سایت وجود ندارد، کسب و کارها باید هر دو تا سه سال یکبار وب سایت خود را به روز کنند. ارزیابی منظم طراحی و عملکرد یک وب سایت میتواند به تعیین زمان طراحی مجدد کمک کند. ریدیزاین یا بازطراحی وب سایت، به عوامل مختلفی مانند صنعت، اهداف تجاری و عملکرد وب سایت بستگی دارد. با این حال، به عنوان یک قاعده کلی، توصیه میشود هر دو تا سه سال یک بار وب سایت خود را دوباره طراحی کنید. زیرا همانطور که گفتیم تکنولوژی و روند طراحی وب به طور مداوم در حال تغییر هستند و یک وب سایت قدیمی میتواند بر تجربه کاربر و رتبهبندی موتورهای جستجو تأثیر منفی بگذارد.
خدمات شرکت دیجیتال مارکتینگ بهنما شامل دیجیتال برندینگ، طراحی هویت بصری، طراحی وب سایت، فروشگاه اینترنتی و طراحی وب اپلیکیشن ،خدمات شبکه های اجتماعی،خدمات سئو وبسایت ،استودیو گرافیک ،اینستاگرام مارکتینگ ، خدمات برگزاری کمپین تبلیغاتی آنلاین و… می باشند.