آژانس دیجیتال مارکتینگ بهنما ارائه دهنده خدمات توسعه و طراحی وب اپلیکیشن(PWA) می باشد. بهنما در طول سال های فعالیت خود افتخار همکاری با کسب وکار های مختلف از صنایع گوناگونی را داشته است.
تلفن ثابت:
021-88807930
تلفن همراه:
0912-3498755
آدرس:
تهران، میدان ولیعصر، خیابان رودسر، پلاک 8، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی، طبقه 2، واحد 1، شرکت دیجیتال مارکتینگ بهنما

یا
با یک کلیک، وقت مشاوره رایگان بگیرید

آزانس دیجیتال مارکتینگ بهنما ارائه دهنده خدمات طراحی و توسعه وب اپلیکیشن ها می باشد. بهنما در طول سال های فعالیت خود افتخار همکاری با کسب وکار های مختلف از صنایع گوناگونی را داشته است.
تلفن ثابت: 88807930-021
تلفن همراه: 3498755-0912
آدرس: تهران، میدان ولیعصر، خیابان رودسر، پلاک 8، مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی، طبقه 2، واحد 1، شرکت دیجیتال مارکتینگ بهنما
یا
با یک کلیک، وقت مشاوره رایگان بگیرید
طراحی وب اپلیکیشن
اپ های PWA (وب اپلیکیشن)تعامل و یکپارچگی بهتری با سیستم عامل و سخت افزار کامپیوتر و تلفن همراه دارند به همین جهت بدون کمترین لگ و به شکل روان اجرا خواهند شد.کارکرد وب اپلیکیشن به شکل کاملا آفلاین بوده و برای اجرای آن نیازی به روشن کردن اینترنت نیست. علاوه بر موارد ذکر شده، دسترسی سریع به بخشهای مختلف و وجود امکانات زیاد در وب اپلیکیشن ها باعث شده کاربران استقبال زیادی از آنها داشته باشند.
وب اپلیکیشن چیست؟
برخی از کاربران این سوال در ذهنشان ایجاد شده است که وب اپلیکیشن چیست؟ وب اپلیکیشنها از برنامههای بسیار پرکاربردی هستند که از طریق مرورگر وب اجرا میشوند و از مزیتهای مهم آنها این است که برای اجرا نیازی به نصب نداشته و به همین جهت PWA فضای زیادی را اشغال نخواهند کرد.هیچ تفاوتی ندارد کاربران از چه نوع سیستم عاملی استفاده میکنند در هر صورت وب اپلیکیشن به راحتی و در کسری از زمان اجرا میشود. هدف از طراحی وب اپلیکیشن، صرفهجویی در هزینهها و زمان است.برنامههای PWA به شکل تحت وب اجرا میشوند و برای ساخت آنها از تکنیکها و تکنولوژیهای منحصربهفردی استفاده میکنند تا هم بتوان بهشکل وب و هم اپلیکیشن از آنها استفاده کرد.
ویژگی های pwa
وب اپلیکیشن قابلیت نصب و اجرا روی سیستم عامل های مختلف را دارد و انواع مرورگرها سازگار است . یک وب اپلیکیشن نسبت به برنامه ها و اپلیکیشن های موبایل کم حجم تر است . رسپانسیو و واکنش گرا بودن وب اپلیکیشن ها یک ویژگی خوب دیگر محسوب می شود و هم چنین از سرعت بالا و امنیت برخوردار هستند .
مراحل ساخت وب اپلیکیشن
نخستین گام در طراحی وب اپلیکیشن مشخص نمودن کاربرد ها و ویژگی های آن می باشد . در این مرحله کارشناسان ما همراه شما هستند تا به کمک هم به ساختاری مشخص و واضح از ویژگی ها و کاربرد های وب اپلیکیشن منطبق بر خواسته ای شما برسیم . پس از پایان این مرحله و در گام بعدی فرآیند طراحی تجربه کاربری(UX Design) آغاز خواهد شد. در این مرحله با اجرای فرایند های طراحی تجربه کاربری و در نطر گرفتن خواسته های شما و ویژگی های پرسونای هدف اپلیکیشن تان به طراحی مفهومی دقیقی از وب اپلیکیشن شما خواهیم رسید و پس از آن مرحله طراحی رابط کاربری (UI Design) آغاز خواهد شد . در این مرحله گام نخست طراحی وایر فریم (wireframing) است که در آن اسکچی اولیه از صفحات مختلف وب اپلیکیشن طراحی خواهد شد. در این مرحله است که صفحات ، طرح کلی آنها و همچنین اجزا آن ها مشخص خواهد شد. در گام دوم طراحی رابط کاربری نیز پرتوتایپ اولیه ای از وب اپلیکیشن ایجاد می شود. در این مرحله است که می توانیم دموی کاملی از وب اپلیکیشن را پیش از شروع توسعه و کد نویسی مشاهده نماییم. در انتهای این گام نیز مجموعه تست هایی با هدف سنجش طراحی رابط کاربری انجام شده و پس از پایان تست ها و تایید کارفرما، فاز توسعه وب اپلیکیشن آغاز خواهد شد. در فاز توسعه، کد نویسی فرانت اند و بک اند وب اپلیکیشن پیگیری می شود. پس از اتمام توسعه نیز به اجرای تست های کاربرد پذیری(usability test) و تست های فنی و سرور می پردازیم. با اتمام این مرحله، پروژه توسعه وب اپلیکیشن به پایان خواهد رسید.
- طراحی و توسعه وب اپلیکیشن با کاربردهای خاص
- طراحی و توسعه وب اپلیکیشن های فروشگاه اینترنتی
نمونه کار وب اپلیکیشن


طراحی وب اپلیکیشن ارسالینو




طراحی وب اپلیکیشن دکترخونه


ساخت وب اپلیکیشن
-
مشاوره توسعه وب اپلیکیشن
-
طراحی اختصاصی تجربه کاربری(UX)
-
طراحی پرسونا (Persona)
-
طراحی مسیر سفر کاربر (Customer journey map)
-
طراحی وایرفریم (Wireframing)
-
طراحی پرتوتایپ در Adobe XD و Figma
-
دیزاین پترن پروژه MVC (Model-view-controller)
-
کدنویسی PHP Laravel
-
طراحی API ها ، میدلورها ، کنترلرها و مدل ها با PHP
-
دیتابیس MySQL
-
استفاده از Redis
-
احراز هویت JWT
-
Ui-framework
-
JavaScript
-
فریم ورک Nuxt.js
-
فریم ورک Vue.js
-
Node.js
-
اجرای UX testing
-
اجرای تست های کاربرد پذیریTest Usability
تفاوت وب اپلیکیشن با اپلیکیشن چیست؟
ممکن است در ظاهر اینطور به نظر برسد که دو اصطلاح اپلیکیشن و وب اپلیکیشن، کارایی و عملکرد مشابهی دارند، اما باید گفت که این دو از جهات بسیاری با یکدیگر متفاوت هستند. زمانی که از طراحی یک اپلیکیشن صحبت میشود، دو رویکرد در مقابل خواهید داشت؛ ایجاد اپ موبایلی یا یک وب اپ، که تصمیمگیری در رابطه با هرکدام بسته به اهداف، هزینهها و یا الزامات شما خواهد بود. بنابراین میتوان وب اپلیکشن را برنامهای کاربردی دانست که برای ارائه خدمات از اینترنت و مرورگر وب استفاده میکند. این اپلیکیشنها برخلاف نسخههای موبایلی، قابل دانلود نیستند و دسترسی کاربران از طریق مرورگر وب خواهد بود. ازطرفی این برنامهها سازگار با هر نوع دستگاهی هستند که به مرورگر وب دسترسی دارند و تنها بهصورت آنلاین کارآمد هستند. اما اپلیکیشنهای موبایل تنها برای اجرا بر روی گوشیهای هوشمند و دستگاههای اینچنینی طراحی شدهاند و بهصورت آفلاین نیز قابلیت استفاده دارند. دیگر تفاوت وب اپلیکیشن و اپلیکیشن این است که سرعت و کارایی اپلیکیشنها در مقایسه با نمونههای تحت وب این برنامهها بهتر و بالاتر است. البته این در صورتی است که عملکرد بهینه اپلیکیشنها، مستلزم آپدیت منظم و مداوم آنها است ولی در وب اپلیکیشنها این بهروزرسانی بهصورت خودکار صورت میگیرد.
طراحی و اجرای وب اپلیکیشن از آنجایی اهمیت دارد که دسترسی به آن در مدت زمان کوتاهتری انجام میپذیرد، به جز این، افراد با هر نوع سیستم عاملی که دارند به برنامههای تحت وب دسترسی داشته و میتوانند امور خود را انجام دهند.
وب اپلیکیشن میتواند یک پل ارتباطی بین مشتریان باشد. اگر به دنبال توسعه کسب و کار خود هستید سعی کنید به دنبال راه اندازی برنامههای تحت وب برای کسب و کار خود باشید.
دسترسی آفلاین به وب اپلیکیشنها یکی از موارد پراهمیتی است که امکان دسترسی به آن در شرایط مختلف را به کاربر میدهد. به جز موارد عنوان شده، این نوع برنامهها از امنیت بالایی نیز برخوردار بوده و کاربران با اطمينان میتوانند از آن استفاده کنند.
ساخت اپلیکیشن تحت وب
معنای PWA چیست؟
پروژه وب پیشرو pwa در چندین سال گذشته بعنوان یک برنامه گسترده مورد استقبال زیادی قرار گرفت . شرکت های گوگل و مایکروسافت بخشی از پروژه pwa هستند و همچنان برای پیشرفت و گسترش آن در حال فعالیت هستند .اطلاعات تکمیلی در مورد اینکه pwa چیست چگونه کار می کند و چگونه می تواند بر فروشگاه آنلاین شما را تاثیرات مهمی بگذارد را از طریق این صفحه و یا با مشاوره رایگان از کارشناسان بهنما می توانید دریافت کنید.
اپلیکشن تحت وب pwa یک برنامه وب است که می تواند هم یک صفحه وب و هم یک اپلیکشن موبایلی باشد و در هر تمام دستگاه ها کار کند . وب اپلیکیشن یک روش عالی برای تبدیل نرخ تبدیل به بالاترین میزان خود در فروشگا های اینترنتی و تقویت ux ضعیف موبایل ها است . در وراقع هدف pwa این است که با استفاده از فناوری های استاندارد یک تجربه کاربری سریع ، بومی و بهتر را حتی با ضعیف ترین اینترنت به کاربر ارئه دهد .وب اپلیکشن ها به زبان های جاوا اسکریپت ، css ، html نوشته می شوندو همانند صفحه وب معمولی رفتار می کنند به این معنا که قابل جستجو و یافت شدن در دنیای وب را دارند . pwa می تواند آفلاین کار کند ، سرعت خوبی دارد ، از ویژگی دستکاه کاربر استفاده کند و ... که شبیه به موبایل است .وب اپلیکشن را می توانید در برنامه هایی همچون AppStore و Google Play آپلود کنید .
مزیت طراحی وب اپلیکیشن(PWA)
روی آوردن بسیاری از کسبوکارها به استفاده از وب اپلیکیشنها نشاندهنده آن است که این سرویس از مزایای بسیار زیادی برخوردار است که برخی از آنها را در ادامه برخواهیم شمرد:
چه اندروید و چه IOS، وب اپلیکیشن سازگار با هر سیستمعاملی می باشد
برجستهترین ویژگی وب اپلیکیشنها، عدم وابستگی به سیستمعاملی خاص است. درواقع برخلاف نرمافزارهای موبایلی که باید بهطور جداگانه برای سیستمعاملهای اندروید و ios توسعهیافته باشند، هیچ محدودیتی برای کاربرد وب اپلیکیشنها بر روی دستگاههای مختلف وجود ندارد و تنها دسترسی به مرورگر کافی خواهد بود.
وب اپلیکیشن ها نیازی به نصب ندارند!
با توجه به اینکه وب اپلیکیشنها از طریق مرورگرها برای کاربران قابلدسترسی هستند، نیازی به نصب بر روی دستگاه ندارند و بدون آنکه نیازی به اشغال حافظه کردن حافظه باشد، قابلدسترسی خواهند بود.
وب اپلیکیشن ها همواره به روز هستند و نیاز به آپدیت ندارند
وب اپها برخلاف اپلیکیشنهای موبایل، به آپدیتهای دورهای نیازی ندارند و با توجه به قرارگیری آنها بر روی یک سرور و پس از هر بار ورود، کاربران به جدیدترین نسخه آنها دسترسی خواهند داشت.
طراحی ریسپانسیو وب اپلیکیشن ها آنها را مناسب برای استفاده در موبایل، تبلت و دسکتاپ کرده است
طراحی وب اپلیکیشنها بهصورت واکنشگرا بوده و این به معنای عملکرد مطلوب و قابلیت نمایش آن بر روی تمامی دستگاهها با هر صفحهنمایش و ابعادی است. بنابراین تمامی کاربران میتوانند با هر نوع دستگاهی که در اختیار دارند از این برنامهها استفاده کنند.
هزینه طراحی وب اپلیکیشن چقدر است؟
عوامل و پارامترهای مختلفی در هزینه طراحی وب اپلیکیشن دخیل هستند. بهعنوانمثال یکی از مهمترین فاکتورهای مؤثر دراینباره، سرعت لود صفحه است. این ویژگی درواقع یک عامل بسیار مهم در افزایش نرخ پرش صفحه بهحساب میآید و بیانگر لزوم توجه و دقت در بهبود سرعت صفحات خواهد بود. به عبارتی اگر بارگذاری یک سایت یا وب اپلیکیشن بیشتر از چند لحظه به طول بی انجامد، احتمالاً شانس کسب رتبه مناسب را در موتور جستجو از دست میدهد. لذا صرف هزینه در این راستا یک ضرورت به شمار میرود.زیرساختهای فعلی سایت نیز برای توسعه و تبدیل آن به یک اپلیکیشن از مواردی محسوب میشود که مستلزم صرف هزینههای خاصی بوده و باید به آن توجه داشت. در کنار این موارد، قابلیتها و امکاناتی که برای وب اپلیکیشن خود در نظر میگیرید به همراه سطح دسترسی کاربران و یا سایر گزینههایی که افزودن آنها به خواست شما یا برخی الزامات بستگی دارند، همگی هزینههای مشخصی دارند که با توجه به بودجه موردنظر امکان افزودن آنها به برنامه وجود دارد. بااینحال میتوان هزینه تمامشده یک وب اپلیکیشن را از 10 تا 100 میلیون متغیر دانست که این کاملاً وابسته به سقف بودجه تعیینشده برای طراحی و ایجاد این وب اپلیکیشن خواهد بود.
طراحی و اجرای وب اپلیکیشن از آنجایی اهمیت دارد که دسترسی به آن در مدت زمان کوتاهتری انجام میپذیرد، به جز این، افراد با هر نوع سیستم عاملی که دارند به برنامههای تحت وب دسترسی داشته و میتوانند امور خود را انجام دهند.
وب اپلیکیشن میتواند یک پل ارتباطی بین مشتریان باشد. اگر به دنبال توسعه کسب و کار خود هستید سعی کنید به دنبال راه اندازی برنامههای تحت وب برای کسب و کار خود باشید.
دسترسی آفلاین به وب اپلیکیشنها یکی از موارد پراهمیتی است که امکان دسترسی به آن در شرایط مختلف را به کاربر میدهد. به جز موارد عنوان شده، این نوع برنامهها از امنیت بالایی نیز برخوردار بوده و کاربران با اطمينان میتوانند از آن استفاده کنند
تاثیر استفاده از وب اپلیکیشن برای کسب و کارها
بسیاری از کسب و کارها و شرکت ها برای گسترش راه های درامدزایی خود ، از اینترنت و فضای دیجیتالی استفاده می کنند تا بتوانند مخاطبان هدف را دقیق تر و با سرعت به سمت خود هدایت کنند . این ارتباط و تعامل در صورتی موثر و کارآمد خواهد بود که از ابزارهایی که اطلاعات را از کاربران و مخاطبان دریافت و بهترین پاسخ را به آن ها نمایش دهد . وب اپلیکیشن ها یک ابزار قدرتمند در فضای اینترنت برای کسب و کارهاست تا این تعامل را با کاربران برقرار کند.
اهمیت ساخت و طراحی وب اپلیکیشن
ایجاد برنامههای تحت وب یا همان Web Application باعث ارتباط گیری بهتر بین مشتریان و مشاغل مختلف است. در طراحی این نوع برنامهها از فناوریهایی همچون HTML، CSS و JS استفاده شده است که بر روی مرورگرهای مختلف از جمله مرورگر chrome، مرورگر Firefox، مرورگر internet Explorer قابلیت اجرا دارند.افراد بدون محدودیت مکانی و زمانی میتوانند به انواع وب اپلیکیشنها دسترسی پیدا کرده و آنها را بر روی هر سیستم عاملی اجرا کنند.
طراحی و اجرای وب اپلیکیشن از آنجایی اهمیت دارد که دسترسی به آن در مدت زمان کوتاهتری انجام میپذیرد، به جز این، افراد با هر نوع سیستم عاملی که دارند به برنامههای تحت وب دسترسی داشته و میتوانند امور خود را انجام دهند.
وب اپلیکیشن میتواند یک پل ارتباطی بین مشتریان باشد. اگر به دنبال توسعه کسب و کار خود هستید سعی کنید به دنبال راه اندازی برنامههای تحت وب برای کسب و کار خود باشید.
دسترسی آفلاین به وب اپلیکیشنها یکی از موارد پراهمیتی است که امکان دسترسی به آن در شرایط مختلف را به کاربر میدهد. به جز موارد عنوان شده، این نوع برنامهها از امنیت بالایی نیز برخوردار بوده و کاربران با اطمينان میتوانند از آن استفاده کنند
مشتریان آژانس دیجیتال مارکتینگ بهنما
بهنما به همراهی برندهای بسیاری از صنایع گوناگون، در طول سال های فعالیت خود افتخار می کند. مشتریان ما برند های بزرگ، متوسط و یا کوچک فعال در حوزه های مختلف هستند که خدمات دیجیتال مارکتینگ خود را به بهنما سپرده اند.
























