آژانس دیجیتال مارکتینگ بهنما

ساختن سایت

چرا داشتن سایت در کسب و کار اینترنتی مهم است؟

در این مقاله می‌خوانید

همانطور که در ابتدا اشاره کردم هر کسب و کار آنلاینی باید یک سایت اینترنتی نیز داشته باشد. دلایل زیادی وجود دارد که داشتن یک وب سایت را در کسب و کارهای آنلاین الزامی می کند. در ادامه به هر کدام از آن ها اشاره خواهم کرد.

۱.بهترین ابزار برای کسب و کار اینترنتی

یکی از بهترین ابزارهایی که شما در کسب و کار اینترنتی به آن احتیاج دارید یک وب سایت است. از طریق سایت می توانید به راحتی با کاربران و مشتریانتان در تعامل باشید. به راحتی می توانید روی آن ها عملیات بازاریابی را انجام دهید و آن ها را به مشتریان وفادار خود تبدیل کنید.

۲.امکانات بی نظیر

امکاناتی که سایت تان به شما می دهد، شما را قادر می سازد تا هرچه راحت تر کسب درآمد اینترنتی را تجربه کنید. با داشتن یک سایت می توانید همه چیز را اتوماتیک کنید. از عضویت در سایت گرفته تا فرایند خرید از سایت. همه چیز طبق میل شما انجام می شود.

۳.دسترسی همیشگی به کاربران

شما از طریق سایت تان هر زمانی که دوست داشته باشید می توانید با کاربرانتان در ارتباط باشید. هر زمانی که بخواهید می توانید آن ها را به دیدن از سایت و محصولاتتان دعوت کنید. از طریق ارسال ایمیل به آن ها می توانید پیشنهاد های ویژه خود را ارائه دهید و فروش های چند ده میلیونی را طی بازه زمانی کوتاهی ایجاد کنید.

۴.برند سازی

اکثر برندهایی که می بینید موفق اند دارای سایت هستند. میشه گفت بدون سایت برندسازی امکان پذیر نیست و اصلا فایده ای هم ندارد. شما از طریق سایت تان می توانید برندسازی خود را انجام دهید. هر چیزی که در سایت شما منتشر می شود و یا هر خدمت یا محصولی که ارائه می کنید باعث ارتقاء برندتان می شود.

۵.سرمایه گذاری در دراز مدت

در واقع می توان گفت سرمایه هر کسب و کار اینترنتی سایت اش است. هر چه از عمر سایت شما بگذرد قدرت و اهمیتش بالا می رود. مسلما هر چه بگذرد تعداد کاربرانتان بیشتر می شود و این به سود شما است.

از طرفی هر چه روی سایت خود کار کنید به نفع شماست. هم از لحاظ قدمت در حوزه کاریتان و هم از لحاظ جایگاه در گوگل! فراموش نکنید که گوگل همیشه سر جایش باقی می ماند و این دقیقا یک سرمایه گذاری برای شما محسوب می شود.

۶.گوگل و موتورهای جست و جو

زمانی که شما سایت خود را برای گوگل و دیگر موتورهای جست و جو بهینه کنید می توانید کاربران و مشتریان هدفمند تری را بدست بیاورید. جنگ امروز کسب و کارهای اینترنتی بر سر همین است. هر کسب و کاری می کوشد تا بهترین جایگاه را در گوگل از آن خود کند. هیچ منبعی بهتر از گوگل نمی تواند برای شما افرادی را به سایت تان هدایت کند که واقعا به دنبال کسب و کار شما هستند.

این در صورتی است که هیچگاه بدون داشتن سایت نمی توانید از گوگل بهرمند شوید. اگر کانال تلگرامی داشته باشید یا پیج اینستاگرامی هرگز نباید به گوگل فکر کنید. به اینکه روی آن سرمایه گذاری کنید و از طریق آن مخاطبانتان را به کسب و کارتان هدایت کنید.

چرا راه اندازی کسب و کار اینترنتی در شبکه های اجتماعی ریسک بالایی دارد؟

راه اندازی کسب و کار اینترنتی در شبکه های اجتماعی مثل ساختن خانه روی آب است. چون هیچگاه نمی توان به شبکه های اجتماعی اعتماد کرد! چون همانطور که در جریان هستید چند سال پیش فیسبوک بود و الان هم اینستاگرام! معلوم نیست شبکه اجتماعی بعدی که در کشور ما محبوب می شود کدام است.

از طرفی هر لحظه ممکن است با فیلتر شدن شبکه های اجتماعی محبوب در کشورمان رو به رو شویم. همانطور که بارها این اتفاق در کشور ما افتاده است.

با این وجود ریسک بالایی برای کسانی است که بر روی شبکه های اجتماعی کسب و کار خود را راه اندازی می کنند.

درک این مسئله خیلی ساده است. فرض کنید شما وقت زیادی برای افزایش دنبال کنندگان خود در شبکه های اجتماعی گذاشته باشید که در واقع این دنبال کنندگان جزئی از کاربران و مشتریان شما بوده اند.

خب بعد از اینکه شبکه اجتماعی محبوبی که شما در آن فعالیت می کنید به هر دلیلی دیگر طرفدار نداشته باشد تکلیف شما چه هست؟ این همه زحمتی که کشیده اید یک شبه از بین می رود. دیگر به مشتریان و کاربرانی که جزء دنبال کنندگان شما بوده اند دسترسی نخواهید داشت. یا ممکن است دنبال کنندگان شما که به هر طریقی عاملی بودند برای کسب درآمد شما الان دیگر وجود ندارند.

این در صورتی است که اگر سایت داشته باشید هیچ وقت مشتریان و کاربران کسب و کار خود را از دست نخواهید داد! کاربران شما همیشه در دسترس شما هستند. به راحتی هر وقتی که اراده کنید می توانید با آن ها در ارتباط باشید و به آن ها پیشنهاد خرید محصولات و خدماتتان را بدهید.

چرا حتما خودمان باید سایت داشته باشیم؟

افراد زیادی کسب و کارهایی دارند که صاحب اصلی این کسب و کارها خودشان نیستند. در واقع خیلی از افراد وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی دارند که به واسطه همکاری در فروش محصولات، راه اندازی شده اند. اکثر آنها زیر مجموعه سایت یا فروشگاه اصلی هستند یا اینکه به صورت پارک دامنه با دامنه ای مجزا راه اندازی شده اند.

اول اینکه شما هیچ وقت نمی توانید سایت یا فروشگاه اینترنتی خود را ارتقا دهید. هیچ وقت نمی توانید محصولات جدید در آن قرار دهید. اگر بخواهید محصول یا مطلب جدیدی در آن قرار دهید این کار امکان پذیر نیست! و در کل صاحب اصلی سایت شما نیستید!

از نظر سئو سایت هم اصلا نمیشه روش کار کرد. چون پارک دامنه است و متصل به دامین اصلی سایت است. در واقع یک سایتی شما دارید که کپی آن قبلا توسط شخص دیگری راه اندازی شده است. البته یک کپی از سایت شما با تمام محصولات و محتوایش در اختیار افراد زیادی است که دارند همکاری در فروش انجام می دهند.

همچنین دوستانی هم هستند که از طریق راه اندازی وبلاگ در سرویس های وبلاگدهی قصد کسب درآمد از اینترنت را دارند که به هیچ وجه توصیه نمی شود برای دراز مدت از وبلاگ استفاده کنند.

البته خیلی از دوستان از من سوال می پرسند که برای شروع خوبه که از وبلاگ استفاده کنیم؟ در جواب این دوستان باید بگویم خیر به هیچ وجه! بهتر است از همان اول کارتان را با راه اندازی یک سایت، قوی شروع کنید.

برای راه اندازی و طراحی سایت چقدر باید هزینه کنیم؟

دغدغه بسیاری از دوستانی که قصد راه اندازی کسب و کار اینترنتی را دارند هزینه ای است که باید بابت طراحی و راه اندازی سایت خود پرداخت کنند. اصلا در بسیاری از مواقع به خاطر هزینه های سنگین طراحی سایت افراد زیادی از راه اندازی کسب و کار اینترنتی دست بر می دارند!

شرکت های زیادی در زمینه طراحی سایت فعالیت می کنند که هزینه های سنگینی را بابت خدمات شان دریافت می کنند. البته خیلی از دوستان فکر می کنند حتما باید برای شروع از شرکت های طراحی سایت برای طراحی سایت شان کمک بگیرند. ولی در صورتی که واقعا این طور نیست! شما خودتان می توانید با کمترین هزینه سایتی که دقیقا مد نظرتان است را طراحی کنید.

اصلا نیاز نیست چند میلیون پول بی زبان را خرج راه اندازی و طراحی سایت خود کنید. به لطف سیستم های مدیریت محتوا می توانید با کمترین هزینه خودتان دست به کار شوید و سایت تان را راه اندازی کنید. در ادامه بیشتر در موردش صحبت می کنم.

آیا هر کسی می تواند یک سایت داشته باشد؟

خبر خوش این است که ما در بونس، این کار را چه برای کسب و کارهای اینترنتی چه برای کسب و کارهایی که نیاز به داشتن فروشگاه اینترنتی دارند ساده کرده ایم. ما در بونس بعد از سال ها تجربه به این نتیجه رسیده ایم که هر کسب و کاری برای رسیدن به فروش بیشتر نیاز به یک فروشگاه اینترنتی دارد. فروشگاه ساز بونس، یا آنلاین استور ما دارای قابلیت های اختصاصی برای کسب و کارهاست که با محیطی جذاب برای شما ارائه می شود، امکاناتی چون، باشگاه مشتریان، برنامه وفاداری، صندوق فروشگاهی، امکان گذاشتن تخفیف روی اجناس فروشگاه، انبارداری، گزارش دهی کارمندان، دسته بندی اجناس و ده ها کاربری دیگر که فقط با یک کلیک ساده می توانید به تمام آن چیزی که برای فروشگاهتان احتیاج دارید دست پیدا کنید.

پس وقت را تلف نکنید و همین حالا عضوی از خانواده بهنما شوید. بقیه کارها را به ما بسپارید.

Rate this post
Telegram
WhatsApp
LinkedIn
Email
آخرین مقالات